Намериха тялото на изчезналия 32-годишен Борислав Боянов от Батановци. Той

...
Намериха тялото на изчезналия 32-годишен Борислав Боянов от Батановци. Той
Коментари Харесай

Спасителите на Сашко са намерили тялото на Борислав Боянов от Батановци

Намериха тялото на изчезналия 32-годишен Борислав Боянов от Батановци. Той беше в неопределеност от осми април. Според първичния оглед мъжът се е удавил. Близките му разказали, че е страдал от психологично заболяване. Тялото на мъжа е намерено в река Струма от спасителите, които откриха Сашко от Перник. Борислав е видян за последно пред хранителен магазин в центъра на Батановци в събота.

" Сигналът за липсващ мъж е подаден от майката на починалия в понеделник. Веднага са подхванати оперативно-издирвателни мероприятия. Поискано беше и подпомагане от клуба по делта и парапланеризъм в Перник, част от който са доброволците Веско и Милко. по този начин, дружно със чиновници на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи бяха образувани взаимни екипи по издирването ". Това съобщи в ефира на NOVA Веселин Георгиев, който е един от участниците в издирването.

" Бяхме признателни, че можем да помогнем и се отзовахме. Обадихме се на сътрудници от клуба и дружно с полицията започнахме претърсването на региона, в който би могъл да е липсващ мъжа ", описа доброволецът Милко.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР