Намериха обесен мъж, сочен за нападетел на семейство в Хасковско.Мъж

...
Намериха обесен мъж, сочен за нападетел на семейство в Хасковско.Мъж
Коментари Харесай

Мъж нападна семейство в Хасковско и после бе намерен обесен

Намериха обесен мъж, апетитен за нападетел на семейство в Хасковско.

Мъж на 69-годишна възраст постави завършек на живота си, като се обеси след нахлуване на двойка съпрузи в село Орлово, община Хасково, заяви Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Хасково.

Инцидентът е станал през вчерашния ден към 16:00 часа, а сигнал за него е постъпил на незабавния телефон, написа Българска телеграфна агенция.

Съобщението е било за нахлуване над двама фамилни в Орлово. Към мястото са изпратени полицейски чиновници, които са открили, че с нож е атакуван 67-годишен мъж.

Според информацията, прибирайки се дружно със брачната половинка си, на 69 години, двамата са заварили техен съселянин в дома им. Когато ги видял, неканеният гостенин нанесъл на дамата удар с ръка, а мъжа напръскал с нафта и му нанесъл удар с нож в региона на врата, след което побягнал.

Пострадалият е превозен в пловдивска болница за лекуване с заплаха за живота. В хода на издирвателните дейности служителите на реда са разкрили обесен посочения за нападател в стопанска сграда в парцела му.

Образувано е досъдебно произвеждане.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР