Намериха неадекватна жена на отдалечен хърватски остров в Адриатическо море,

...
Намериха неадекватна жена на отдалечен хърватски остров в Адриатическо море,
Коментари Харесай

СНИМКА Намериха жена на самотен остров, тя не знае коя е и как е попаднала там

Намериха несъответстваща жена на далечен хърватски остров в Адриатическо море, която не помни коя е и по какъв начин е попаднала там.

На дамата, за която се счита, че е на към 60 години, е оказана здравна помощ, откакто е била открита на 12 септември на остров Крък в Северна Хърватия , се споделя в изказване на локалната полиция. Хърватските управляващи са популяризирали фотография и изложение на дамата. Тя е със приблизително телосложение и висока към 165 сантиметра, с руса коса до раменете и сини очи.

„ Тя приказва британски, само че не помни самоличността си. В момента се намира в болница и е в устойчиво положение “, споделиха от полицията. 

Няколко души са се отзовали на апела за информация, само че и до момента самоличността на дамата остава мистерия.

Тя е видяна на брега от риболовец с лодка, който подал сигнала, оповестява локалния канал 24 Sata. 14-членен екип на хърватската планинска избавителна работа съумял да стигне до мястото, откакто минал съвсем 2 км през скалист и съвсем недосегаем терен.

" Открихме жена с леки пострадвания. Имаше няколко драскотини и беше извънредно обезводнена и изтощена. Едва съумя да поеме няколко глътки вода ", споделил един от членовете на избавителния екип.


Снимка: Хърватската полиция

„ Поставихме я на носилка, тъй като не можеше да върви, и я транспортирахме до болничното заведение “, обясниха от планинската избавителна работа. Жената не знаела от кое място е пристигнала и как е попаднала на остров а, допълват спасителите. Тя нямала документи, нито мобилен телефон.

Крък е най-големият от хърватските адриатически остров и и известно туристическа забележителност.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР