Намериха единия от тримата изчезнали на остров Евия, съобщава .28-годишно

...
Намериха единия от тримата изчезнали на остров Евия, съобщава .28-годишно
Коментари Харесай

Намериха единия от тримата изчезнали на гръцкия остров Евия

Намериха единия от тримата изчезнали на остров Евия, оповестява.



28-годишно момче е било пометено от водата, до момента в който кара . То се намира в болница под лекарски контрол. Продължава търсенето на двама души – на 65 и 67 години , в региона на селището Мантуди. Последният контакт с тях е бил в неделя. Те пътували с автомобила си, само че пороите обърнали транспортното средство.

53-годишен мъж е умрял от сърдечен удар след бурята в Гърция , оповестява общината в Коринт пред телевизия “Скай ”. Той е бил заклещен в колата си и е умрял от претърпяния стрес.

75-годишен пастир се търси в планинските масиви край Волос, Централна Гърция. Мъжът тръгнал да прибира стадото си, само че поради неприятното време се изгубил в гъстите мъгли. Негов другар обаче съобщил на управляващите и сега възрастният човек се търси.

Щетите след пороите и ураганните ветрове в Гърция към днешна дата са най-значителни на полуостров Пелопонес и в регионите североизточно от столицата Атина. На остров Евия няколко селища са с разрушени улици и десетки наводнени къщи. Подобна е картината в градчето Теологос в континенталната част на Гърция.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР