„Отнасял се с нея, сякаш е куче“: Изчезналата влиятелна в социалните медии от района на Атланта е открита мъртва близо до мястото на горящата й кола. Беше на един семестър от завършването на колежа

...
Намериха 22-годишна популярна влиятелна в социалните медии загина близо до
Коментари Харесай

Намериха 22-годишна популярна влиятелна в социалните медии загина близо до мястото, където автомобилът й беше обхванат от пламъци в предградията на Атланта.

Местните власти реагираха на пожар малко преди 12:30 ч. на авг. 23 близо до булевард Jerkins и улица Launders, съобщи The Atlanta Journal-Constitution. Когато пожарникарите пристигнаха, те откриха колата и я загасиха, преди да я изпратят на автострадата.

Според доклада, когато органите на реда отишли ​​на адреса, където е регистрирано превозното средство, открили жена , идентифициран като Beauty Couch of Austell, не е бил забелязан от около 24 часа. Кауч често шофира колата и се твърди, че е дъщеря на собственика.

Свързани: „Ако просто промените цвета на хората…“: Адвокатът на жена, оправдана за убийство за убийството на крадец, казва, че е била обвинена Тъй като тя е черна, а той беше бял

Полицията каза, че служителите са се върнали на мястото, където първоначално е намерена колата, и са открили тяло в гората, което отговаря на нейното описание, съобщи AJC.

Според докладите полицията подозира „нечестна игра“.

Майката на жертвата, Кимбърли Кауч, изрази емоциите си по време на интервю за WAGA-TV FOX5 Atlanta, описвайки дъщеря си като „мило момиче ” и студентка.

„Тя никога не е притеснявала никого. Тя никога не е притеснявала никого. Тя беше приятел на всички“, каза Кимбърли според изхода. „Изгориха колата на бебето ми. Изгориха колата й. Държаха се с нея като с куче. Това не ми харесва.“

Кауч, известна като @beautykatera в Instagram, има повече от 150 000 последователи в платформата на социалните медии. Един поглед към страницата й показва, че тя редовно публикува съдържание за ролкови кънки и предлага лични и виртуални уроци.

Коментарите са пълни с нейни поддръжници, които призовават за справедливост и изказват своите съболезнования. „Влезте в кралицата на властта, ще ви липсва“, каза един човек.

Властите арестуваха мъж, за който се предполага, че е свързан със смъртта на Коуч, идентифициран като 21-годишния Юджийн Луи-Жак от Флорида. Заподозреният, за когото се твърди, че е бил неин приятел, е бил задържан на 25 август по обвинения в утежняващо нападение, палеж и убийство в няколко издания.

Според онлайн некролога на Коуч, тя е била само на един семестър от получаване на бакалавърска степен по психология в Clayton State University. След като завърши колеж, Кауч планира да започне кариера в детската психология.

ЩРАКНЕТЕ ТУК, ЗА ДА ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР