Намери ли изход от кризата с водата в Перник правителството

...
Намери ли изход от кризата с водата в Перник правителството
Коментари Харесай

Тома Биков, ГЕРБ: Подценихме ситуацията с водата в Перник

Намери ли излаз от рецесията с водата в Перник държавното управление и задоволителни ли са причините на Българска социалистическа партия за гласуването на вота на съмнение към кабинета " Борисов 3 " - посетител с коментар в " Още от деня " беше депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

Кризата в Перник е в развой на решение, това са началните избавителни ограничения, безапелационен е Биков.
Тома Биков, ГЕРБ: Това, което се одобри, е проект, който в такива спешни обстановки да има място, което да оказва помощ на язовир " Студена ". Аз считам, че има неверни управнически решения и подценяване на обстановката от най-ниските до високите равнища.
Относно ареста на министърът на екологията Нено Димов, Биков съобщи, че той е осъществен от прокуратурата, не от държавното управление, нито пък от ГЕРБ.
 Окончателно: Нено Димов остава в ареста Окончателно: Нено Димов остава в ареста
Нено Димов остава в ареста. Определението на Апелативния профилиран углавен съд е дефинитивно. "Стомана индъстри " са купували от бент. "Студена "...

Относно вотът на съмнение, иницииран от левицата, Биков е безапелационен, че при актуалната обстановка, той е непотребен.
Тома Биков, ГЕРБ: За мен вотът на съмнение е несъответствуващ в сегашната обстановка. Признавам, ние сме сбъркали, можем да носим политическа отговорност за това, в това число за подценяване от ниските равнища.
В момента ние действаме спешно и в случай че един избор на съмнение бъде сполучлив, сюжетът е следният - въртене на мандатите, служебно държавно управление, избори след три месеца и вероятно юли, август ще имаме една администрация, която да може да работи в спешни условия, изясни депутатът.
Тома Биков, ГЕРБ: По отношение на цялостната работа на държавното управление, считам, че няма никаква потребност сега от избори. Отговорното решение е да бъде подкрепено държавното управление, по този метод то да получи заем на доверие.
Не бива да сътворяваме нервност в обществото, виждам такива опити от страна на опозицията, добави Биков.
 Българска социалистическа партия внесе вота на съмнение Българска социалистическа партия внесе вота на съмнение
Българска социалистическа партия внесе в деловодството на Народното събрание настояването си за избор на съмнение към държавното управление за неуспех в политиката по околната среда и водите....

По думите му, изпълнителната власт би трябвало да обезпечи доста по-сериозен надзор върху локалните хора, които дават отговор за избрани действия. Има избрани шефове, които се изживяват като феодали и това не е загадка за никого, разяснява депутатът.

Вижте целия диалог с Тома Биков във видеото!
 Изход от рецесията в Перник: Вода от язовир Изход от рецесията в Перник: Вода от язовир "Белмекен " през Софийския тръбопровод
Държавата взема решение водната рецесия в Перник благодарение на София. Това стана ясно след незабавна среща при премиера Бойко Борисов. Като излаз от близо тримесеч...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР