Намери ли Ани Салич нова любов? Това се питат столичани,

...
Намери ли Ани Салич нова любов? Това се питат столичани,
Коментари Харесай

Ани Салич с нов мъж?

Намери ли Ани Салич нова обич? Това се питат столичани, засекли водещата на новините в компанията на неин набор. Те са безапелационни, че телевизионерката е не запомнила драмите около развода със сърбина Бранко Салич и си откри широкоплещест и богат мъж.



Преди дни двамата с анонимния мачо бяха засечени в заведение покрай дома й в София. На закътана маса в кафенето двамата прекараха трийсетина минути в сладки приказки. След спявката 50-годишната тв звезда води гаджето до своя гараж, където тайнственият ухажор да паркира своето БМВ с немска регистрация. Ани се качи на предната седалка до водача и двамата се гмурнаха в подземния паркинг под блока на хубавицата, където останаха уединено близо час.

Аудиенцията завърши, когато господинът изфуча в незнайна посока със спортната лимузина. Минута по-късно Ани се появи отблизо заведение за бързо хранене с два дюнера в ръка, повика такси и пое към малкия екран. Колеги на тв водеща обясниха, че Ани не желае да се тръби към новата й спекулация, по тази причина избира да се среща скрито с любовника.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР