>Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се

...
>Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се
Коментари Харесай

Дни на българската музика предстоят в Музикалното училище

> Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Три невероятни срещи, изпълнени с хубостта на българската класическа музика, предстоят в границите на план " На концерт в сряда " в Националното учебно заведение за музикално и театрално изкуство " Проф. Панчо Владигеров ".
На 7, 14 и 21 март, феновете на родната музика ще имат удоволствието да се насладят на живото осъществяване на младите музиканти, които ще показват Бургас на ХХІV Национален конкурс за осъществяване на българска музикална творба " Върбан Върбанов ".
От 20 до 24 март в Бургас ще се състоят Дни на българската музика, които ще бъдат отдадени на 140 години от Освобождението на България. В рамките на тези дни ще бъде и следващото издание на състезанието за българска класическа музика.
В сряда в магията на българската музика ще ни потопят творбите на Панчо Владигеров, Любомир Пипков, Парашкев Хаджиев, Александър Райчев, Васил Казанджиев, Добри Христов, Христо Радоев, Асен Карастоянов, Георги Златев -Черкин и други
Младите музиканти ще завладеят слуха и съзнанието на публиката, посредством музиката основана от виртуозни и въодушевени създатели и през погледа и сърцето на съвременниците ще предадат хубостта българската класическа музика.
Поредицата " Музикалните съкровища на България " се реализира в границите на плана " На концерт в сряда ", тази сряда - 7 март от 18 часа, Концертна зала на Музикалното учебно заведение, вход свободен.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР