Намереният в река Искър труп не е на издирвания за

...
Намереният в река Искър труп не е на издирвания за
Коментари Харесай

Намереният труп в Искър не е на убиеца Росен, издирването...

Намереният в река Искър мъртвец не е на търсения за шесторното ликвидиране в Нови Искър Росен Ангелов, а на мъж от Нови Искър, липсващ при започване на декември. Тялото е намерено от полицейските екипи, които вземат участие в издирването на обвинявания за шесторното ликвидиране Росен Ангелов.

Самоличността на планове е открита - мъж от региона, липсващ в края на декември. В региона има засилено полицейско наличие. Това са съобщили от Министерство на вътрешните работи за БНР. Трупът бе открит преди 16 часа през днешния ден при издирването на Ангелов. В същото време гражданин на Владо Тричков описа, че е издирван към 50-годишен човек преди месец.

Около месец и половина минава едно момче тук и ме пита: Изчезнал братовчед му от квартал Гниляне, Корейската махала и вика „ да знаете някъде тук да са видели това-онова “, крещя „ нищо не знаем “ и братовчед му бил и потегля да го търси. И в този момент му звъннах аз на него обаче му дава телефонът заето, несъмнено е схванал ситуацията какво е... ", споделя Христо Христов пред Българска национална телевизия.

Припомняме, че по-рано завърши интервенцията по изваждането на мъжа, чийто мъртвец бе открит във водите на река Искър в региона на Владо Тричков. Сигналът за тялото бе получен малко преди 16 часа през днешния ден. Водолази и екипи на гражданска отбрана участваха в акцията. 56-годишният мъж Росен Ангелов бе разгласен за търсене, откакто стана ясно, че той е главният обвинен за зверството в новогодишната нощ в Нови Искър. При касапницата починаха 6 души. Жертвите са Кети Кюхова, мъжът ѝ Неделчо Юруков, неговият наследник Георги (20 г.), доведената му щерка Нанси (16 г.), приятелят на тийнейджърката (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.).

тагове мъртвец мъж река Искър Росен Ангелов
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР