Намереният в река Искър труп не е на издирвания за

...
Намереният в река Искър труп не е на издирвания за
Коментари Харесай

Извънредно! МВР с официална информация за намерения труп в река Искър

Намереният в река Искър мъртвец не е на търсения за шесторното ликвидиране в Нови Искър Росен Ангелов, а на мъж от Нови Искър, липсващ при започване на декември.

Тялото е намерено от полицейските екипи, които вземат участие в издирването на обвинявания за шесторното ликвидиране Росен Ангелов. Самоличността на планове е открита - мъж от региона, липсващ в края на декември. В региона има засилено полицейско наличие. Това са съобщили от Министерство на вътрешните работи за БНР.

Трупът бе открит преди 16 часа през днешния ден при издирването на Ангелов.

Припомняме, че по-рано завърши интервенцията по изваждането на мъжа, чийто мъртвец бе открит във водите на река Искър в региона на Владо Тричков. Сигналът за тялото бе получен малко преди 16 часа през днешния ден. Водолази и екипи на гражданска отбрана участваха в акцията.

56-годишният мъж Росен Ангелов бе разгласен за търсене, откакто стана ясно, че той е главният обвинен за зверството в новогодишната нощ в Нови Искър. При касапницата починаха 6 души. Жертвите са Кети Кюхова, мъжът ѝ Неделчо Юруков, неговият наследник Георги (20 г.), доведената му щерка Нанси (16 г.), приятелят на тийнейджърката (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.).

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР