Намереният на ръководството на за лагер в чужбина намаляват с

...
Намереният на ръководството на за лагер в чужбина намаляват с
Коментари Харесай

Левски може да се размине с лагер в Турция

Намереният на управлението на за лагер в чужбина понижават с всеки минал ден, написа " Мач Телеграф ". Причината по тази причина е, че минусите за подготовка отвън България стават от ден на ден. Особено в югоизточната ни съседка Турция, където по традиция отсяда най-голяма част от родните тимове.

Турците вкараха куп нови ограничавания, които затрудняват провеждането на лагер там. Една от тях е наложителен PCR-тест при прекосяване на границата. Освен това подобен би трябвало да има и преди провеждането на контролите. Изисква се и всеки футболист да бъде в обособена стая, което ще оскъпи в допълнение престоя.

Не на последно място идва и възбраната за тренировки през уикендите, която ще важи даже и за непознатите тимове. Това значи, че точно тогава би трябвало да се играят срещите.

" Сините " наблюдават въпреки всичко и какъв брой родни тимове ще се престрашат да пътуват до Турция, с цел да не останат пък без мачове, в случай че предпочетат да изкарат цялата подготовка у нас, добавя вестникът. efbet Лига 13 кръг, петък 18 декември  ЦСКА-София 1:0краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР