Намерението на управляващите да премахнат машинното гласуване е пошло и

...
Намерението на управляващите да премахнат машинното гласуване е пошло и
Коментари Харесай

Румен Петков: Намерението на управляващите да премахнат машинното гласуване е пошло и грозно

Намерението на ръководещите да отстранен машинното гласоподаване е просташко и грозно. Това сподели в предаването "Лице в лице " по БТВ водачът на АБВ Румен Петков.

Още през 2017 година на парламентарните избори 100% от секциите трябваше да бъдат снабдени с машини. Очевидно законът е нарушен, а отговорни няма. Да няма отговорни при жестоко нарушен закон, това е циниъм и отвращава хората от изборния развой. Това демонстрира, че демокрацията с изключение на фраза, няма доста наличие, съобщи Петков.

По думите му при всеки последващи избори недействителните гласове стават от ден на ден и повече.

Тази ЦИК направи всичко допустимо да опрочи машинното гласоподаване. Всички в Народното събрание, държавното управление и президентът са съучастници в този развой, акцентира водачът на АБВ.

Смутен съм от това, че гражданското общество мълчи. Прави се опит да се внуши, че машинното гласоподаване е нещо неприятно, което е надълбоко погрешно, означи Румен Петков.

Ходът с единия лев партийна дотация е грозноват и безсрамен. По този метод ставаш мрачен и подвластен от компании и други индивид, разяснява още той.

По думите му посоката към създаване на АЕЦ "Белене " е вярна, само че закъсняла. Според него е доста значимо страната да държи 51% от атомната централа, в случай че бъде построена.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР