Намерени са части от пистолет, които тепърва експертизата предстои да

...
Намерени са части от пистолет, които тепърва експертизата предстои да
Коментари Харесай

Откриха части от пистолет във Врачанския затвор, Цачева назначи проверка

" Намерени са елементи от револвер, които занапред експертизата следва да откри дали всички те съставляват в целокупност годно оръжие или не. В момента се правят проверяващи действия. " Това сподели министърът на правораздаването Цецка Цачева, съобщи кореспондентът на БГНЕС в Стара Загора.
" Самият факт, че въпреки и на части, сходни движимости се намират на територията на пандиза за мен е тревожно, изрично неприемливо и във всички случаи това значи несъблюдение на служебните отговорности от длъжностите и служебните лица, които са позволили сходно внасяне в пандиза. Те няма по какъв начин да попаднат в пространствата, в които то е намерено “, посочи правосъдният министър.
До края на годината ще бъдат въведени първите електронни гривни за следене против бягство от правораздаването, заяви още Цачева. Тя връчи документи на магистрати, полицейски чиновници и обществени служащи, които приключват образование на тематика „ Права на децата, специализация по младежко правораздаване за експерти в България.
В Стара Загора Цачева сподели, че първите 250 устройства ще бъдат сложени на хора, лишени от независимост, работещи на външни обекти, такива, които са в отпуск и в някои от пандизите. Правосъдният министър бе безапелационен, че те не са задоволителни, само че ще бъдат следени по какъв начин ще проработят в практиката. В Стара Загора Цецка Цачева разяснява и случая с планове военен револвер във Врачанския затвор. Там е разпоредена цялостна инспекция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР