Намерената тази сутрин пушка, с която е застрелян Валентин Петров,

...
Намерената тази сутрин пушка, с която е застрелян Валентин Петров,
Коментари Харесай

Намерената пушка вероятно е от второто убийство, открита на 6 км от дома на Зайков

Намерената тази заран пушка, с която е убит Валентин Петров, за който от Министерство на вътрешните работи към момента изрично не удостоверяват, че е погубен от Стоян Зайков - Чане, е открита на 6 км от вкъщи му, предава TrafficNews.

Това значи, че търсеният към този момент девети ден някогашен пандизчия се укрива в региона на Костенец и се придвижва в радиус от няколко километра, считат криминалистите. Районът в Гледжова махала - Горна Василица, където е открита ловната пушка, сега е блокиран и го претърсват. Пушката е открита в пчелен кошер, в една от къщите в махалата. Хората, които живеят в най-близките къщи, признават, че се опасяват. Те не познават Зайков, виждали са го единствено на фотография. Всички домове и постройки в региона в трите махали на Горна Василица са претърсени ден след убийството на Милена Шишкова.

Иначе към момента не е подготвена експертизата, която изрично да потвърди, че Чане е направил и двете убийства - на някогашната му другарка Милена Шишкова и на неговия комшия Валентин Петров, разгласи на брифинг сутринта основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов. Не е ясно и по какъв начин патрулите,които охраняват дома на Зайков и съседите на Валентин не са чули изстрела на 14 май в къщата му. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР