Намерен е безпилотен летателен апарат на скалите между Тюленово и

...
Намерен е безпилотен летателен апарат на скалите между Тюленово и
Коментари Харесай

Безпилотен летателен апарат заседна в скалите край Тюленово

Намерен е безпилотен летателен уред на скалите сред Тюленово и Камен бряг, а мястото към този момент е отцепено от чиновници на полицията.

Това заяви Българска телеграфна агенция, като съгласно агенцията в момента се чакат екипи на Военна и Гранична полиция. От пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи прецизират, че мястото е недостъпно откъм брега.

В Министерството на защитата е постъпил сигнал за неидентифициран предмет, следва да бъдат осъществени нормативните процедури и да бъде изпратен екип на Военноморските сили, разясниха за Българска телеграфна агенция от пресцентъра на Министерството на защитата.

За открит безпилотен летателен уред край скалите на Тюленово заяви по-рано хотелиерът Радослав Русев в обществените мрежи. За Българска телеграфна агенция той сподели, че съгласно него тази безпилотна машина е доста по-малка от намерената през септември.

В края на септември 2023 година бурни мнения - главно иронични - провокираха фрагментите по какъв начин сапьори без защитно облекло и еднообразен с цигара работят покрай дрон-бомба. Дронът бе зъседнал край Тюленово.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР