Намаляващата Луна освобождава всички шлаки, отмива, отпуска, призовава към активност

...
Намаляващата Луна освобождава всички шлаки, отмива, отпуска, призовава към активност
Коментари Харесай

Хранене по лунен календар – петък – 22 април 2022

Намаляващата Луна освобождава всички шлаки, отмива, отпуска, приканва към интензивност и сила. През това време можете да ядете повече, без да напълнявате.

Луната е в Козирог – плодовете, зеленчуците и солените храни са от особена изгода и е по-добре да се въздържате от яденето на прекалено висококалорични храни. По-добре е да избягвате доста свинска мехлем, шунка, херинга, топено сирене и други.

В 21 лунен ден може да се хапне към този момент по-стабилно. Грижете се повече за качеството на храната, която ядете. В диетата ви би трябвало да преобладават „ живи “ храни, в които да има най-малко химически добавки, мазнини, сол и захар.

Денят е обвързван с кръвоносната система, по тази причина е потребно за процедури по изчистване на кръвта и да се ядат артикули, които я ускоряват - черен дроб, червени плодове и зеленчуци – боровинк, нар, цвекло, домати и други. Може да се пие изсъхнало алено вино.

За предпочитане е храната да е лека, с цел да не страда черният дроб, не злоупотребявайте с доста мазни храни.

Разнообразие от зеленчукови, плодови, рибни, зърнени ястия, яйца и млечни артикули ще бъде доста потребно през днешния ден. Можете да се поглезите с обичан десерт, да организирате дребен празник вкъщи. Събиране с близки хора, родственици и фамилията ще бъде доста прелестно. Можете да получите доста позитивни страсти от тях, а връзката ще усъвършенства настроението ви.



КАРТОФИ НА ФУРНА Пожарна охрана ФРЕНСКИ

Продукти: 1 кг картофи, 170 г краве масло, 750 мл прясно мляко, 1 яйце, 100 г кашкавал, 1-2 скилидки чесън, черен пипер, сол.

Приготвяне: Сгорещява се маслото и се пържи в него нарязаният на тънки филийки чесън. Прехвърля се в тавичка и се прибавят обелените и нарязани на доста тънки филийки картофи. Подправя се със сол и черен пипер.

Разбива се яйцето с млякото, прибавя се настърганият кашкавал и с тази примес се заливат картофите. Пече се в мощна фурна.

Полезно: Силимаринът (Бял трън) освен защищава черния дроб от нездравословни резултати, само че също по този начин има регенериращи свойства, приемането му подтиква обновяването на чернодробните кафези. Продават се семена от бял бодил, които могат да се смелят в кафемашината и да се използват.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР