Намаляващата Луна е благоприятна за всички въпроси, които се нуждаят

...
Намаляващата Луна е благоприятна за всички въпроси, които се нуждаят
Коментари Харесай

Ден за преобразования и промени

Намаляващата Луна е удобна за всички въпроси, които се нуждаят от довеждане докрай. Ограничава растежа и оказва помощ да се отстрани всичко, което е нежелателно. Раните зарастват добре и бързо, белезите не остават или са по-малки. Тялото се регенерира по-бързо.

Луната е в символ Рак до 02:28ч на 8 октомври

Денят е под знака на възприятията. Хората могат да бъдат свръхчувствителни. Но също по този начин можем да се усещаме нервни и раздразнителни, елементарно се влияем. Интуицията има главната дума. Трябва да си осигурим удобна конюнктура. Сега е най-хубавото време да създадем уют вкъщи. Подходящо време, което би трябвало да отделим за занимания със фамилията, дома и за грижи за околните хора. Проявлението на Луната в този интервал се характеризира със угриженост и взаимна отдаденост. Силата, която господства в този интервал, постоянно потиска самочувствието и води до безпокойствие. Не е най-хубавият интервал за взимане на решения и недомислени дейности.

Луната в Рак усилва чувствителността на стомаха, тъй че в тези дни би трябвало да бъдете извънредно деликатни към храната. Увеличава се чувствителността и на черния дроб.

Лунен календар: продължава 23 лунен ден до 00:48ч на 8 октомври

Това е кармичен ден. Ден за опустошение на остарялото, коренни промени, преобразования и промени. Често е именуван ден на квадрата или кръста, тъй като е под напрежение и рисков. Човек има чувството, че нещата се случват не по неговата воля.

Добре е да се разчистите с задълженията си, да завършвате започнатите каузи, да оправяте остарели неточности.Противопоказни са всевъзможни опасности и случки. Пазете се от ниски намерения, гневни прояви, не започвайте значими и съществени каузи.  Необходимо е да има повече самоконтрол. Не се предлага да бъдете тук-там, където има скупчване на доста хора. Трудно се управляват страстите, а в тълпата бързо се зараждат негативни страсти.

Във всички сфери може да постигнете поставените цели, само че може да имате и неприятности. Всичко зависи от правилността на дейностите ви. Имате действителни шансове както да решите своите проблеми, по този начин и да си създадете нови.

Отношенията в фамилията може да се окажат прекомерно напрегнати, защото в този момент е мъчно да се запази дипломатичност в връзките. Висок е рискът някой от фамилията да надвиши правата си и да се опита да реши проблемите посредством психически напън. От фамилиарност е желателно да се въздържате. Сексът във всевъзможен тип в този момент е противопоказен. Жените да бъдат доста деликатни и да се пазят от принуждение. Мъжете могат доста елементарно да застанат на пътя на съпружеската измяна.

Желателна е вегетарианската диета. Подходящи са млечните артикули. Добре е да се въздържате от алкохол и от месна храна. Полезно е еднодневното недояждане и процедурите по изчистване на организма.

Неблагоприятно време за покупки. Подстригването е противопоказно. Може да донесе по-късно неприятности.

Сънищата демонстрират, до каква степен сте хармонична персона и до каква степен сте постигнали вътрешно равновесие. Това, което видите насън, демонстрира вашето същинско отношение към себе си.

Отделете време на отбраната на дома си. Опушете стаите с ароматни пръчици или тамян, поръсете със светена вода или го почистете по някакъв различен метод.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР