Намаляване на ДДС за енергоносителите и план за първите 100

...
Намаляване на ДДС за енергоносителите и план за първите 100
Коментари Харесай

Румен Гечев: Първите 200 киловатчаса за социално слабите да бъдат поети от държавата

Намаляване на Данък добавена стойност за енергоносителите и проект за първите 100 дни на новата власт. Това оферират от Българска социалистическа партия.

" Първите 200 киловатчаса на обществено слабите да се поемат от страната, а да падне и Данък добавена стойност на съществени хранителни артикули ", това сподели в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " по NOVA NEWS лидерът на листата на Българска социалистическа партия в Плевен Румен Гечев.

Според него в България има и спомагателен фактор за високите цени на тока и той се крие в ръководството на Бойко Борисов, като част от казуса е и недовършването на АЕЦ " Белене ", за него завършването е наложително.

" Трябва да създадем всичко допустимо Топлоелектрическа централа да рабоят допустимо най-дълго, до момента в който стартира да създава и " Белене " ", уверен е Гечев.

На съперниците на нуклеарната сила социалистът напомни, че скоро тя ще бъде включена в Зелената договорка.

Основен приоритет на Българска социалистическа партия остава прогресивното подоходното облагане, в това число тласъци за младите фамилии. Румен Гечев съобщи, че при такова облагане 97% от българите ще заплащат по-нисък налог, а единствено 150 000 ще заплащат по-висок.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР