Намаленията по магазините – мит или реалностНа втория ден на

...
Намаленията по магазините – мит или реалностНа втория ден на
Коментари Харесай

Намаленията по магазините – мит или реалност

Намаленията по магазините – мит или действителност
На втория ден на Новата година магазините не престават с пониженията. Те са сред 30 и 60%. Масово обаче магазините не изписват докога важат отстъпките, а на един даже имаше упоменати две дати – 1.01 и 15.01.2019 година Това видя екип на БГНЕС, който ревизира дали хората пазарят след празниците и имат вяра ли в пониженията.

„ В този магазин понижението се приближава до по-реалната и допустима цена ”, съобщи Анна, която излезе от един магазин с торбичка в ръце.

„ За някои неща пониженията са действителни, само че единствено за старите от предишното лято. За новите няма. Намаленията не са за всичко. Те са маркетингов трик, с цел да карат хората да се усещат все едно, че получават повече за парите си ”, сподели Надежда Чаушева. Тя не изключи вероятността търговците първо да покачват цените на стоките със 100% и по-късно да я понижават с 50%. Младото момиче добави още, че е настроено „ антиконсуматорски ” и постоянно пазари от магазини „ втора ръка ”.

На въпрос на БГНЕС по какъв начин ще разяснява обстоятелството, че за празничните дни българинът е изхарчил 2 милиарда лв., Чаушева е уверена, че българинът действително не е безпаричен, а единствено се оплаква.

„ Отпреди 20 години стандартът единствено се подвига и българите несъмнено не са небогати, най-малко огромната част от тях, и младите. Аз желая да остана в България и да видя по какъв начин се развива в още една по-добра посока ”, добави още Чаушева. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР