Намалението на чадъри и шезлонги по морето трябва да е

...
Намалението на чадъри и шезлонги по морето трябва да е
Коментари Харесай

23 са плажовете с нулеви цени на чадъри и шезлонги по Черноморието

Намалението на чадъри и шезлонги по морето би трябвало да е най-малко 50%. 23 са плажовете с нулеви цени на чадъри и шезлонги. Големи и хубави плажове по Черноморието ще са с безвъзмездна сянка. Това съобщи в утринния блок на БТВ министърът на туризма Николина Ангелкова  Николина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 година Възпитаник е на Harvard.

"Ще следим за цените на сянката. Призовавам всички притежатели на плажове да са правилни. В последна сметка всички желаеме да притеглим повече туристи на българското Черноморие ", сподели още министърът.

Последен ден концесионерите на плажовете да кажат с какъв брой ще понижат цените на чадърите

Концесионни хонорари и наемни цени за 2020 година, които към този момент са заплатени в цялостен размер, също подлежат на понижаване, като размерът им ще бъде прихванат от концесионното заплащане или наемната цена за следващата година.

"Има извънреден интерес към България като дестинация от чужбина. Това, че имаме малко инфектирани също е плюс. Започваме и рекламирането точно на този факт ", разкри Ангелкова.

"Всяко лято наказваме нарушителите, които унищожават дюните по морето. И тази година ще има осъдени ", добави туристическият министър.

"От 1 юни отварят заведенията на закрито. Контролът ще бъде извънредно непоколебим ", разкри Николина Ангелкова  Николина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 година Възпитаник е на Harvard.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР