Наложителна е нова визия за управлението на МВР. Това заяви

...
Наложителна е нова визия за управлението на МВР. Това заяви
Коментари Харесай

Бойко Рашков: Наложителна е нова визия за управление на МВР

Наложителна е нова визия за ръководството на Министерство на вътрешните работи. Това съобщи служебният вътрешен министър Бойко Рашков по време на тържествената гала за честването на 142 години от основаването на Министерство на вътрешните работи.

Според него новата визия е нужна, с цел да се отговори на публичните упования.

" Това е пътят да върнем Министерство на вътрешните работи на хората и ние поставихме началото на този път за възобновяване на доверието ", сподели министърът пред служителите на реда.

Той напомни, че сега водещ приоритет е Министерство на вътрешните работи да бъде поръчител на провеждането на почтени и транспарантни избори.

Днес министерството отбелязва годишнината от основаването си с тържествена гала. Тя стартира с водосвет и поднасяне на венци и цветя пред Паметника на Незнайния боец. Цветя бяха поднесени и пред Паметника на починалите при осъществяване на служебния си дълг чиновници на Министерство на вътрешните работи.



На церемонията с изключение на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков, участваха негови сътрудници министри от служебния кабинет, вицепрезидентът Илияна Йотова, доста някогашни и сегашни чиновници на министерството.



Сн. Десислава Кулелиева, Българска национална телевизия

Тържествената гала включва и награждаване на служители на реда, постигнали високи професионални резултати, а в 18 ч през днешния ден в Борисовата градина ще има и концерт във връзка празника.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР