Наложи се да напусне фермата на втория ден, след като

...
Наложи се да напусне фермата на втория ден, след като
Коментари Харесай

Ласкин Изригна: Добре Съм Със Здравето! Продуцентите На Свинефермата Иван И Андрей Са Сополи!

Наложи се да напусне фермата на втория ден, откакто се почувства зле, а след извършените медицински проучвания лекарите предложиха да прекрати присъединяване си.

След напускането на Ласкин в някои медии се появи информация, че артистът е в доста тежко положение. А поставената му диагноза по време на прегледите е била " цироза ". Тези клюки обаче са докарали леки здравословни проблеми на майката на Ласкин, която научила от вестниците, че синът й надали не пред умиралка.

" В по-голяма нелепост не съм взел участие в никакъв случай. Това беше моя неточност, извънредно доста скърбя, за това мое присъединяване. Истината е, че моято перисталтиката и стомашно-чревния ми тракт дадоха знак, че не би трябвало да заставам в такова предаване. И взех решение да си потегли, тъй като искам да виждам по малкия екран жена си. Добре съм със здравето. Черният ми дроб си е на мястото, всичко е наред ", разяснява в собствен жанр Ласкин в телевезионно изявление.

Той загатна, че зад тиражирането на слуховете, че е неизлечимо болен от автоимунното заболяване на черния дроб стоят продуцентите на формата. " Благодарение на т.нар продуцентска загадка ме описаха във всичка вестници, унищожиха ми живота за няколко дни. Дори майка ми се тормози. Но самичък съм си отговорен, както се споделя, който не желае да се оцапка с акита, да не влиза в кочина ", добави артистът, написа Пик.

От обява в обществената мрежа " Facebook " пък стана ясно, че е извънредно отчаян от продуцентския дует Христов - Арнаудов: " Най-голямото отчаяние се назовава доверие! Никога не се доверявайте заради сляпа страст. Ще получите горест и разочаровение! Подлостта и меркантилността ни обикалят като влажна и невидима мъгла към нас. Пазете се от усмивки, безизразни очи и " другарство ". Общувайте с грубяни! Милите хора ме плашат. Това получих от " продуцентите на свинеФЕРМАТА. Страшни сополи! Ваш Иван! ",
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР