Наличностите от стоки по магазините са достатъчни. Дори и някой

...
Наличностите от стоки по магазините са достатъчни. Дори и някой
Коментари Харесай

Търговски вериги: Наличностите от стоки са достатъчни

Наличностите от артикули по магазините са задоволителни. Дори и някой продукт да бъде привършен, той се доставя още веднъж до магазините оптимално бързо. Това се оповестява в известие от членовете на Сдружението за съвременна търговия (СМТ)
:Нашите логистични вериги работят с цялостния си потенциал, складовете ни са заредени с хранителни и нехранителни артикули, в това число артикули от първа нужда и хигиенични препарати, и доставките към магазините се правят без спиране и отмора “, показват от там.
След регистрирания на 13 и 14 март 2020 година растеж на извършването на покупки в комерсиалните обекти, от 15 март досега потребителският поток понижава, обстановката се възстановява и хората се обслужват умерено и без закъснение, прибавят от сдружението.
Съгласно заповедта на министъра на опазването на здравето от 13 март 2020 година, през идващите дни магазините за бързооборотни и дрогерийни артикули на BILLA, dm, Kaufland, Lidl, Metro Cash&Carry, Mr. Bricolage, ProMarket и T MARKET ще продължат да работят с естествен потенциал и приспособено работно време, с цел да обезпечат оптимално както обслужването на клиентите, по този начин и осъществяването на заповедите на институциите.
От веригите припомнят, че в съгласуваност с Националния действен щаб се вкарва краткотраен ред за извършване на покупки в комерсиалните обекти в България. За облекчение на клиентите във всички магазини ще бъдат сложени указания за реда на влизане, извършване на покупки и овакантяване на обекта.
Съгласно инструкциите на Министерство на здравеопазването, в магазините се ползват засилени дезинфекционни ограничения и се съблюдават най-стриктни хигиенични правила поради създалата се обстановка.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР