Наличието на независима държава на историческите руски територии сега ще

...
Наличието на независима държава на историческите руски територии сега ще
Коментари Харесай

Медведев към украинците: Или ще сте част от Русия, или ще ви убием вас и близките ви

Наличието на самостоятелна страна на историческите съветски територии в този момент ще бъде непрекъснат мотив за обновяване на военните дейности. Вече е прекомерно късно. Който и да е отпред на раковото ново образувание, наречено Украйна, той няма да добави легитимност на ръководството си и юридическа дееспособност на самата " страна ", съобщи.

Това предвижда зам.-председателят на Съвета по сигурността и някогашен президент на Руската федерация Дмитрий Медведев в канала си в Телеграм, който украинските медии назовават скандалния шут на Путин.

Според него съществуването на Украйна е смъртоносно за самите украинци, без значение кой е на власт. Но те ще осъзнаят, че животът в огромна обща страна е по-добър от гибелта

Ето какво написа Медведев в Телеграм:

Съществуването на Украйна е смъртоносно за украинците. И нямам поради единствено настоящето положение, бандеровския политически режим. Говоря за всяка, безусловно всяка Украйна.

Защо?

Наличието на самостоятелна страна на историческите съветски територии в този момент ще бъде непрекъснат мотив за обновяване на военните дейности. Вече е прекомерно късно. Който и да е отпред на раковото ново образувание, наречено Украйна, той няма да добави легитимност на ръководството си и юридическа дееспособност на самата " страна ". И затова вероятността за нова битка ще остане за неопределен срок. Практически постоянно. Нещо повече, съществува стопроцентова възможност за нов спор, без значение от това какви документи за сигурност ще подпише Западът с марионетния режим в Киев. Нито асоциирането на Украйна към Европейски Съюз, нито даже присъединението на тази изкуствена страна към НАТО ще го предотвратят. Това може да се случи след 10 или петдесет години.

Ето за какво съществуването на Украйна е съдбовно за украинците. Те въпреки всичко са практични хора. Без значение какъв брой доста желаят гибелта на руснаците сега. Колкото и да ненавиждат съветското управление. Колкото и да се стремят към митичните Европейски Съюз и НАТО. Избирайки сред безконечната война и неизбежната гибел и живота, безспорното болшинство от украинците (е, като се изключи най-малък брой бандитски националисти) в последна сметка ще избере живота. 

Те ще осъзнаят, че животът в огромна обща страна, който в този момент не им харесва доста, е по-добър от гибелта.

Тяхната гибел и гибелта на техните близки.

И колкото по-скоро украинците осъзнаят това, толкоз по-добре. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР