„Нали знаете, че най-вероятно имам и пиар отбор“. Този коментар

...
„Нали знаете, че най-вероятно имам и пиар отбор“. Този коментар
Коментари Харесай

Кирил Петков посочи кой е виновен за изрязаната снимка: Цял отбор пиари има около мен

„ Нали знаете, че най-вероятно имам и пиар тим “. Този коментар направи министър председателят Кирил Петков пред публицисти в Народното събрание, отговаряйки на въпроса за абсурда с неговата фотография, от която е изрязан македонския му сътрудник Димитър Ковачевски.

По този метод министър председателят загатна по какъв начин се е стигнало до изрязването на фотографията и добави, че „ в този пост на всички фотоси сме двама души “ и обявата е отдадена на мнението на международните водачи за обстановката с корупцията у нас.

От несвързаните му думи се разбра, че PR екипът на премиера отрязъл македонския министър-председател Ковачевски от фотографията с американския държавен секретар Антъни Блинкен.

" Пространството на Мюнхенската конференция е доста малко. Това му е чарът. Всеки приказва с всеки и на всичките ми фотоси, нормално има по 5-6 водачи заедно. С поста, който направих желаех доста ясно да заявя, че нашите интернационалните сътрудници, че локалната корупция във всички страни в България е и външнополитически ", сподели Кирил Петков.

" И в България и в Северна Македония всички се пробват с някакви нелепости да ни изкарат от диалогичния, градивен звук. Затова доста ясно заявих в моя идващ фейсбук пост, че кой на каква фотография е няма никакво значение за общата ни тактика ", добави Петков и означи, че е качил в обособена негова фотография с Димитър Ковачевски.

„ Няма да разреша провокации за връзките ни със Северна Македония “, съобщи министър председателят, представен от bTV.

Петков удостовери, че дълготрайната обща тактика е Северна Македония да влезе в Европейския съюз, което от интерес за целия район и Общността.

Премиерът също по този начин означи, че правата на българите в Северна Македония остават наш главен приоритет и той го е декларирал още веднъж при срещата си с нашите сънародници там.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР