Нали знаете, че има двойки, които излъчват любов, разбирателство и

...
Нали знаете, че има двойки, които излъчват любов, разбирателство и
Коментари Харесай

Като на кино: Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс празнуват 2...

Нали знаете, че има двойки, които излъчват обич, съгласие и цялостен баланс? Е, Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас са тъкмо подобен образец! През ноември 2000 година те се вричат във честност и подписват брак. Цели 22 години по-късно двамата не престават да се обичат все по този начин мощно. 

Съпрузите не не помнят да отбележат годишнината от сватбата си всяка година като споделят благи фрагменти от специфичния миг в обществените мрежи. От обществената им връзка можем да си създадем заключения, че Катрин и Майкъл се ценят извънредно доста и ходът на времето не е изтънил връзката посред им. Точно противоположното - бракът им е непреклонен.

Както всяка година, Майкъл Дъглас означи светлата годишнина и насочи обръщение към Катрин в обществените мрежи:

„ Честита годишнина на благата ми Катрин! Обичам те толкоз доста. “

Катрин, несъмнено, също означи мотива с благ кадър на двамата. Надписът, който съпровожда фотографията, загатва, че истината за съхранението на любовта и брака е в дребните елементи. 

Актьорът Дани Де Вито ги среща през 1998 година и сред тях незабавно прехвърчат искри. Дъглас знае през цялото време, че Катрин е дамата на сърцето му, само че при нея допускането става малко по-бавно.

Все отново през 1999 година той пада на колене и прави предложение, през лятото на 2000 година се ражда първото им дете – синът им Дилън, а три месеца по-късно идва и сватбата.

Когато 31-годишната Катрин Зита-Джоунс и 56-годишният Майкъл Дъглас се женят през 2000 година, надали доста хора са считали, че ще двойката ще остане дълго време дружно. 22 години и 2 прелестни деца по-късно, те към момента са сплотено семейство.

До огромна степен здравото им семейство се крепи на занимателното време, прекарано в компанията един на различен, признава Катрин.

„ Първо, доста се забавляваме дружно. Съпругът ми е с 25 години по-възрастен от мен; това не е загадка. Не би било обикновено, в случай че при една връзка няма възходи и падения. Постоянното е обич и почитание. Никога, в никакъв случай не сме губили възприятието си за комизъм и се радваме на компанията на другия “, споделя носителката на Оскар.

Зита-Джоунс също споделя, че техните гъвкави графици като артисти им разрешават да прекарват повече време дружно, написа edna.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР