Нали помните, че възрастта е само цифра, но със сигурност

...
Нали помните, че възрастта е само цифра, но със сигурност
Коментари Харесай

Шест начина вагината да бъде вечно млада

Нали помните, че възрастта е единствено цифра, само че сигурно никой не желае да наподобява и да се усеща по-стар от същинското си ЕГН. Ако забележим няколко бели косъма в косите, ще ги покрием с багра. Ако ни въртят капачките, ще отидем няколко пъти при физиотерапевт, само че какво да вършим, когато вагината ни остарява? Предлагаме ви 6 метода да държите тази сакралност на женствеността постоянно млада.

1. Кегел извършения
Стягането и отпущането на вагиналните мускули са извършения, които оказват помощ за тяхното укрепване и за по-бързото постигане до оргазъм. Тъй като надали се сещате, до момента в който вечеряте или работите на бюрото си, да вършиме кегел гимнастика, само че помощ идва приложението Kegel Camp. То работи като ежедневна тревога, която ви припомня да вършиме упражненията си за 5 мин. А в случай че ги вършиме, до момента в който мастурбирате, това ще направи оргазмът ви още по-космически. Същото важи и за оргазма по време на секс.

2. Използвайте по-неинвазивни сапуни за интимната си хигиена
Тъканта на външните срамни устни е прекомерно сензитивна и по-агресивните сапуни може да я изсушат и да възпалят вагината. Използвайте интимни артикули, в които няма парфюми и багрилни субстанции, и не я прежулвайте от триене.

3. Останете хидратирани
Като всяка кожа, и тъканта на вагината има потребност от хидратация, хидратация, хидратация. Имайте поради, че не всеки лубрикант е добър да вагината. В някои от тези артикули се съдържат съставки, които предизвикват неспокойствие, инфекции и дехидратация.

4. Правете й „ инхалации “
Звучи необичайно, само че от антични времена билковите бани оказват помощ за фертилността на дамите. Освен това те са превъзходен метод да пазят младостта и жизнеността на вагината. Всичко, което би трябвало да извършите, е да си изберете някоя от следните билки и да си извършите запарка от тях - риган, розмарин, лавандула, див пелин, невен, бял равнец. Излейте течността в леген и клекнете върху него, с цел да може изпаренията от настойката да се просмукват навътре в вагината. Процедурата продължава към 30 мин, като досипвате непрекъснато от отварата, с цел да поддържате температурата. Внимавайте – парата не би трябвало да е доста гореща.

5. Правете по-често секс
Колкото повече секс вършиме, толкоз повече стимулирате притока на кръв към вагината, а това е жизненоважно за лубликирането й и за по-осезаемите оргазми.
-----
Ако нищо от това не помогне, помислете за лазерна терапия
Съвременната медицина може да свърши чудеса за младостта на вагината. Има безкръвни лазерни лечения, които са особено основани за здравето и добруването на дами в менопауза. Когато равнищата на естроген се намалят, доста промени настъпват във вагиналното здраве. Симптомите са сухота, сърбеж, парене или мъчителен секс.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР