Нали никой не се съмнява, че ротация няма да има.

...
Нали никой не се съмнява, че ротация няма да има.
Коментари Харесай

Борисов: Аз няма да сваля правителството . Ротация с Габриел няма да има

Нали никой не се съмнява, че ротация няма да има. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание във връзка различията с ПП-ДБ. Според него те вършат всичко това, " което е в записа " - промяна на фрагменти в министерствата, в организациите, регулаторите и " на всички места назначават свои хора ".

Борисов съобщи, че би трябвало да се подпише съглашение за взаимно ръководство. Допълни, че няма да смъкна държавното управление, макар различията.

По никакъв метод не тласкаме страната към война. Целият либерален свят оказва помощ на Украйна, кой с каквото може. От първия ден на войната България изнася голямо количество оръжие за Украйна. Това съобщи Борисов в отговор на думи на президента Радев, че държавното управление тласка страната по-близо до войната.

" Разликата сред индустриалната, комерсиална цена и доставката е два пъти. Някой от самото начало изнася оръжие, а в това време някои комисионери лапат от 40 до 100% облаги ", съобщи Борисов.

Коментира, че се е срещнал с Лена Бориславова, като по думите му е схванал същинските планове на Политическа партия - " да ръководят страната еднолично, както Народното събрание, законодателната власт, регулаторните органи. С 36 депутата всичко, което може, да се командва.

Борисов сподели още, че имат различия за ръководството на Българска народна банка. ГЕРБ са за оставането на поста на Димитър Радев, до момента в който по думите му Политическа партия имат други оферти.
ТЕМА преди 15 часа 5165 преди 17 часа 1510 преди 21 часа 4177
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР