Налагането на решения, които са в полза на гражданите по

...
Налагането на решения, които са в полза на гражданите по
Коментари Харесай

Л. Батембергска: Партиите и неправителствените организации трябва да се фокусират около проблемите на хората на място

Налагането на решения, които са в интерес на жителите по тяхна самодейност е като танц с изменчив триумф. Много постоянно зависи какъв брой добре се слага, каква е публичността и в същото време какви са и решенията, които се оферират.Това сподели за предаването " Неделя 150 " по " Хоризонт " Люба Батембергска, която се завърна от Ню Орлиънс, където беше на стаж в организацията " A community voice ". Тя ще опише усещанията си и в понеделник в Читалище.то, а входът е 4 лв..
Тази организация стартира с работа от врата на врата във всяко обитаемо място и се концентрира върху проблемите, които самите хора слагат, след което хората към този момент сами излизат в отбрана на своите права и на своите ползи и по този начин към този момент с разнообразни структури, на разнообразни места се вършат и национални акции. Това са хора, които съумяват да вземат участие и да слагат своите претенции пред конгреса на Демократическата партия, на Републиканската в продължение на няколко президента, започвайки от Рейгън и стигайки до Обама. 
Тук, в България има малко легенди какъв брой американците са разнообразни. Има пъклен доста общи проблеми да вземем за пример беднотия, ниски приходи, високи сметки за водата, нечуване от страна на общинската администрация. Примерно, в Ню Орлиънс улиците са " разбомбени " и могат да се конкурират с улиците във всеки български град и село по дупките. Друг мит е, че всеки американец е подготвен да скочи и да поеме ангажимент.Нещо, което в действителност липсва в България е работата на терен и с хората на място, уверена е Батемберска.Казусите в парламентарния надзор в действителност са сложени, само че въпреки това в случай че се замислите за политики, които са ориентирани към съответни проблеми на хората, тук, съгласно мен, имаме по-голяма дупка.
Когато приказваме за неправителствени организации, за политически партии, да се обръща внимание на проблемите на хората на място, на това, което тях ги интересува и към това да бъде фокусирана активността и на партията, и на неправителствената организация. Това е нещо, което би могло да се приложи в България.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР