Наколко тежки катастрофи белязаха края на седмицата в Пиринско .

...
Наколко тежки катастрофи белязаха края на седмицата в Пиринско .
Коментари Харесай

В края на седмицата: Бум на катастрофите в Пиринско, 4-има ранени , сред тях 6 годишно дете


Наколко тежки произшествия белязаха края на седмицата в Пиринско. На 17. 06. 2022 година към 17:10 часа на път II-19 в региона на разклона за с. Борово, общ. Гоце Делчев, лек автомобил „ Форд “ с 31-годишен лидер от селото, при включване в придвижването не пропуща и блъска лек автомобил „ Фолксваген Голф “, вследствие на което са потърпевши, пътуващите в лекия автомобил „ Фолксваген “ 34-годишна жена, която е с наблягане на гръдния панер и 6-годишно момиченце което е с хематом на главата След осъществен медицински обзор те са освободени за домашно лекуване. Пробите за съществуване на алкохол в издишания въздух на водачите на колите са негативни.
На 18. 06. 2022 година към 17:10 часа в с. Първомай, общ. Петрич, лек автомобил „ Опел Астра “ с 58-годишна лидерка от селото, движейки се на заден ход е блъснал паркиран зад него лек автомобил „ Шкода Рапид “. При случая няма потърпевши хора. Нанесени са леки материални вреди. Пробите за съществуване на алкохол в издишания въздух на водачите на колите са негативни.
На 18. 06. 2022 година към 11:50 часа на Политическа партия 1 Е-79 в региона на с. Лешница, общ. Сандански, лек автомобил „ Ваз “, ръководен от 72-годишен мъж от Сандански, движейки се на незадоволителна отдалеченост от лек автомобил „ Сузуки Витара “ го е блъснал в задната му част, вследствие на което водачите са потърпевши с натъртвания. Направените проби за съществуване на алкохол в издишания от тях въздух са негативни.
На 18. 06. 2022 година към 02:20 часа на пътя сред гр. Разлог и гр. Симитли, лек автомобил „ Пежо “ с 65-годишен лидер от гр. Благоевград на лява крива от пътното платно е излязъл в дясно от пътя, блъснал се е поредно в бордюр и крайпътно дърво, след което се е възпламенил. Водачът е потърпевш с пострадване на главата и след оказана здравна помощ е освободен за домашно лекуване. Пробата за съществуване на алкохол в издишания от него въздух е негативна.
На 18. 06. 2022 година към 19:45 часа на Политическа партия 1 Е-79 сред гр. Симитли и гр. Благоевград, лек автомобил „ Рено Меган “ с 67-годишен лидер от гр. Перник е навлязъл в лентата за насрещно придвижване и се е блъснал в предната лява част на лек автомобил „ БМВ “, който се е завъртял и се е блъснал в лек автомобил „ Мерцедес “, движещ се зад лекия автомобил „ Рено Меган “. При случая, с контузии на гръдния панер и обиден черен дроб е потърпевш лидерът на лекия автомобил „ Рено Меган “. Той е превозен за лекуване в болнично заведение в гр. София.

В. Илиев

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР