Наказателното дело за експлозиите в склада за боеприпаси в село

...
Наказателното дело за експлозиите в склада за боеприпаси в село
Коментари Харесай

Случаят с взривовете във Врбетице върви към провал що се отнася до осъдителни присъди

Наказателното дело за детонациите в склада за муниции в село през 2014 година, за които чешките управляващи подозират двама съветски жители, може да бъде спряно, в случай че следствието не успее да разпита обвинените. Това разгласи пред публицисти чешкият основен прокурор Павел Земан, съобщи БГНЕС.
" Има единствено една версия на следствието (свързана с присъединяване на руснаци). Не може да се изключи, че наказателното дело ще бъде спряно, в случай че не успеем да разпитаме и двамата обвинени ", разясни той.
 ЕМКО: Прокуратурата не търси същинските виновници, желае да си измие ръцете ЕМКО: Прокуратурата не търси същинските виновници, желае да си измие ръцете
" Прокуратурата желае да си измие ръцете с " ЕМКО ", вместо да търси същинските виновници ", се споделя в публична позиция на компанията по п...
Чешкото държавно управление твърди, че отговорността за детонациите във Врбетице носят руснаците Александър Петров и Руслан Баширов, които са обвинени в опит за ликвидиране на някогашния полковник от ГРУ Сергей Скрипал и щерка му Юлия във Англия. На 17 април Чехия разгласи решението си за експулсиране на 18 чиновници на съветското посолство, които тя дефинира като чиновници на съветските специфични служби. Русия отвърна с експулсиране на 20 чешки дипломати, което докара до дълбока рецесия и опасност на Прага да остави към 5 чиновници в съветското посолство, тъй като с изгонването на толкоз доста дипломати от Русия, чешката дипломатическа задача не може да действа.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР