Наказанието от една среща на защитника Живко Атанасов изтече и

...
Наказанието от една среща на защитника Живко Атанасов изтече и
Коментари Харесай

Опитен защитник на моряците се завръща за битката с ЦСКА 1948

Наказанието от една среща на бранителя Живко Атанасов изтече и той ще бъде разполагаем на треньорския щаб на Черно море. Националът Виктор Попов няма да играе във втора среща от плейофите поради насъбрани картони. Това значи, че в мача против ЦСКА 1948 в събота Атанасов ще се завърне в центъра на варненската защита за сметка на набиращия все по-голяма скорост младок Росен Стефанов.

Цветомир Панов още веднъж ще заеме позицията на десен защитник за сметка на Виктор Попов. Основната задача пред отбора е класиране най-малко на четвърто място, което ще обезпечи на отбора бараж във Варна със седмия за право на присъединяване в евротурнирите. Най-голямото преимущество е фактът, че към сегашния миг " моряците " разполагат със сериозна и равностойна конкуренция на всички позиции в прилаганата от треньора на варненци Илиан Илиев скица.

Пламен Трендафилов

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР