Наказанието, наложено на президента на Ювентус Андреа Аниели, ще бъде

...
Наказанието, наложено на президента на Ювентус Андреа Аниели, ще бъде
Коментари Харесай

Очаквано: Юве обжалва санкцията на големия си бос

Наказанието, наложено на президента на Ювентус Андреа Аниели, ще бъде обжалвано публично от "старата госпожа ". Босът беше осъден с изваждане от футбола за една година и санкция от 50 хиляди евро, а клубът пострада с 300 хиляди евро, поради непозволено систематизиране на билетите за мачовете на тима, като дори има подозрение за връзки с мафията.

"Надявахме се още през цялото време президентът да бъде оневинен по това обвиняване. Тази присъда изобщо не ни задоволява и ние ще апелираме, при всички положения това ще се случи. Не можем да скрием разочарованието си. "

"Въпреки че обвиняванията бяха редуцирани и на процедура наказването е минимално, то не ни устройва, тъй като имаме вяра в невинността на Аниели. Ще приказваме с целия юридически екип и ще предприемем ограничения ", съобщи основният юрист на Юве по проблема Франко Корпи.

Босът на Юве с едногодишна дисквалификация за връзки с Мафията

Но с изключение на от екипа на Аниели и "старата госпожа ", прокуратурата също има желание да апелира присъдата. Причината - обвинителите считат наказването за прекомерно минимално, в случай, че са потвърдили виновността на Аниели.

"Въобще не сме удовлетворени от решението на съда. Доказахме всички свои обвинявания, доказателствата са солидни и все пак присъдата е минимална. Ще апелираме на горната инстанция ", показа прокурорът по делото Джузепе Пекорино.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР