Наказанието на Адриан Антонов, който уби двама млади души на

...
Наказанието на Адриан Антонов, който уби двама млади души на
Коментари Харесай

18-годишният убиец от „Сливница“ е в шок! Различни чичковци му се изреждат в ареста

Наказанието на Адриан Антонов, който умъртви двама млади души на бул. „ Сливница “ в София, занапред ще се обяснява, само че по всяка възможност 18-годишното „ петно “ ще полежи дейно зад решетките.

Двойният палач сега се намира в полицейския арест и към този момент е в потрес. Според слуховете там незабавно се е сблъскал със суровата реалност, срещнал се е с нарушители, които са му посочили от кое място изгрява слънцето.

Днес Адриан съумя да каже в съда единствено, че съжалява и изрича съболезнования на опечалените. Адвокатът му пък сподели пред медиите, че килърът бил в потрес и не помни случилото се.

Сестрата на една от жертвите Ана-Мария изиска в тв ефир оптимално тежко наказване за Антонов. Щом можеш да караш с над 100 км. в час, би трябвало да можеш и да си излежиш присъдата, сподели тя. Сестрата още сподели, че Ани се е върнала в България поради другата жертва – Явор. Решение, което й е коствало живота.

Припомняме, че 18-годишният възпитаник опустоши на пешеходна пътека младежите Ана-Мария и Явор с цели 102 км. в час. Той е минал на алено, няма изгледи да се е опитал да понижи или спре, нито да заобиколи жертвите. Пробите му за опиати и алкохол са негативни.

Със сигурност този келеш, който е с шофьорска брошура от 3 месеца, заслужава доживотна присъда, само че ще получи най-много 20 години, тъй като такива са смешните български закони, а за положително държание може да излезе единствено след 10. Затова остава вярата, че престоят му зад решетките, колкото й да е той, ще бъде цялостен призрачен сън. Кошмар, какъвто той заслужава.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: адриан антонов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР