Наказанието му е 2 години, с 4 години изпитателен срок

...
Наказанието му е 2 години, с 4 години изпитателен срок
Коментари Харесай

Условна присъда за пожарникаря Георги Попов от Бургас, шофирал яко надрусан черно БМВ x5

Наказанието му е 2 години, с 4 години изпитателен период и глоба 1000 лева, Попов е лишен за 14 месеца и от шофьорската си брошура

36-годишният Георги Попов, който бе чиновник на Втора районна работа за противопожарна защита в Бургас и бе заловен дрогиран зад кормилото на черен джип БМВ x5, получи условна присъда.  Наказанието му е 2 години, с 4 години изпитателен период и глоба 1000 лева Попов е лишен за 14 месеца и от шофьорската си брошура.

Присъдата е за две закононарушения, като второто не бе обществено известно досега. Попов е спрян при полицейска интервенция в региона на бл. 39 в жк „ Изгрев “ към среднощ на 23 август предходната година, а пробата отчел, че карал на метаамфетамин.

 https://reklama2.flagman.bg/www/delivery/lg.php?bannerid=0&campaignid=0&zoneid=29&loc=https%3A%2F%2Fwww.flagman.bg%2Farticle%2F248096&referer=https%3A%2F%2Fwww.flagman.bg%2F&cb=f03d71563e По време на следствието на случая са открити и 46 нелегално притежавани патрона за ловна пушка.





 



 

Още тогава стана ясно, че Попов е бил наблюдаван, откакто е имало индикации, че в извънработно време води нетипичен за пагона персонален живот. Движел се е в компания на наркодилъри и наркозависими, с хора, които имат коли и персонални движимости, несъответстващи на приходите им. Такъв в частност е казусът и с Попов.

Попов работел в ПБЗН от 3 години като лидер на пожарен автомобил. До този миг не е давал позитивни проби за алкохол и упойващи субстанции при осъществявани неочаквани инспекции в службата. Колегите му обаче са го засичали неведнъж в несъответстващо положение и са го предупреждавали, че ще свърши зле в компанията, в която се движи. 

В същата компания с лидерска роля е бил и дисциплинарно отстраненият служител на реда от Пето районно управление (на МВР) Димитър Димитров, за който Флагман пръв и единствен заяви при ареста му след гневна гонка.

Действията на ОДМВР-Бургас демонстрират подготвеност за вътрешно разчистване от хора, на които мястото им явно не е там.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР