Наказанието, което УЕФА планира да наложи на Джанлуиджи Буфон, на

...
Наказанието, което УЕФА планира да наложи на Джанлуиджи Буфон, на
Коментари Харесай

УЕФА мъсти на Буфон, като му съсипва лебедовата песен

Наказанието, което УЕФА възнамерява да наложи на Джанлуиджи Буфон, на процедура ще провали сбогуването му с националния тим на Италия. В родината на вратаря са уверени, че европейската футболна централа ще накаже доста съществено 40-годишният деец.

Вчера от УЕФА оповестиха, че са стартирали дисциплинарно произвеждане против именития пазач поради мненията му след успеха над Реал Мадрид с 3:1 на „ Сантиаго Бернабеу” в Шампионската лига. Буфон беше безпределно изострен към съдията на дуела Майкъл Оливър, който даде решителна дузпа в интерес на испанците секунди преди края на мача. Тогава Джиджи избухна с думите, че британският съдия има „ кофа за боклук” на мястото на сърцето си и го посъветва да „ стои на трибуните и да яде чипс”.

Манчини прежалва 13 милиона, с цел да води Италия?

В тази връзка УЕФА погна играча за „ нарушение на главните правила на поведението”, а окончателното решение ще бъде оповестено на 31-и май. Според „ Гадзета дело спорт” то по всяка възможност ще бъде строго и ще провали проектите на Буфон за края на интернационалната му кариера.

В края на клубния сезон се чака славният деец дефинитивно да се отдръпна от терена, тъй че вероятно наказване единствено за Шампионската лига не би повлияло кой знае какъв брой. „ Гадзета” осведоми, че УЕФА вместо това мисли по-скоро за глоба, обвързана с съответен интервал от време, който ще покрие част от летните контроли на Италия.

На 4-и юни има заплануван другарски мач сред „ скуадра адзура” и Холандия, за който се има вяра, че бе проведен като бенефис точно за огромния вратар. На тази мисъл навежда обстоятелството, че срещата ще се играе в Торино на „ Ювентус Стейдиъм”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР