Наказание по УБДХ е наложено на мъж, извършил хулигански действия

...
Наказание по УБДХ е наложено на мъж, извършил хулигански действия
Коментари Харесай

Шофьор буйства и удря с юмруци по патрулка във Ветово

Наказание по УБДХ е наложено на мъж, направил хулигански дейности при полицейска инспекция във Ветово.

На 6 март към 00:10 часа в гр. Ветово, на ул. Мадара, екип на полицията е спрял за инспекция лек автомобил „ Шкода Фелиция “, ръководен от 48-годишен мъж, локален гражданин. Водачът изрично отказал да спомага при инспекцията на униформените, както и да му бъде осъществена проба за приложимост на алкохол с техническо средство, като това било съпроводено от непристойни дейности от негова страна. Той почнал за насочва закани към органите на властта и даже си разрешил да удари с пестник по предното стъкло на служебния полицейски автомобил.

Независимо от надлежното предизвестие от страна на служителите на реда, той умишлено им попречил да изпълнят отговорностите си и поради всичко това се стигнало до задържането му в отделение на Министерство на вътрешните работи за период до 24 часа.

Случилото се е документирано в районно управление (на МВР) – Ветово и на мъжа е формиран акт по Указа за битка с дребното безчинство. След разглеждане на случая в Районен съд - гр. Русе, на нарушителя е наложена санкция в размер на 500 лева.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР