Наказание от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен

...
Наказание от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен
Коментари Харесай

Шефът на СДВР разкри предишни престъпления на врачанина касапин Веско Вълчинов

Наказание от 15 до 20 години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна грози врачанинът Веско Вълчинов. Това съобщи на брифинг шефът на Столична дирекция на вътрешните работи старши комисар Любомир Николов. 
Барманът касапин е с обвинявания за ликвидиране по изключително нечовечен метод. Пред проверяващите той не е направил самопризнания, само че има задоволително събрани доказателства, че точно той е умъртвил и разфасовал 41-годишния Кристиян Пеев, след което разхвърлял останките му из кофи за отпадък и шахти на няколко места в София.
Това не е първото закононарушение на Вълчинов. През 2013 година той е бил арестуван за нанасяне на телесна щета, а през 2009 година - за увреждането и унищожаването на непозната движимост. Вълчинов обаче е бил оправдан и всички отрицателни последствия от осъждането са били заличени.
Според следствието на съдбовния 8 август убийството е осъществено в миг на гняв и експанзия. 
41-годишният мъж е ударен по главата с тежък тъп предмет, наподобяващ гира. Има версия, че обвиненият е бил дебитор на жертвата. Плановете им били да вършат общ бизнес с криптовалута, а обвиненият дължал 2000 лева на приятеля си.
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР