Наказание от 10 години лишаване от свобода при първоначален строг

...
Наказание от 10 години лишаване от свобода при първоначален строг
Коментари Харесай

10 г. затвор за грабеж на инкасо автомобил

Наказание от 10 години отнемане от независимост при първичен непоколебим режим е произнесена по отношение на единственият обвинен за грабежа на инкасо автомобил в паркинга на мол в София. Грабежът е от февруари месец 2016 година . А присъдата е за 34-годишния ван Петров, оповестяват от прокуратурата.

Съучастникът му П.А. е умрял. За другите двама, взели участие в обира, няма информация.
 Въоръжени обраха инкасо автомобил на паркинг в софийски мол Обновена
Въоръжени обраха инкасо автомобил на паркинг в софийски мол

По неофициална информация отмъкнали 400 000 лева

Обвинението е за обир на 200 000 лв., в това число и в друга валута , златни монети и злато за скраб на същата стойност - 200 хиляди лв. . Инкасо автомобилът бе на " Вип секюрити ". Грабежът бе осъществен с автомат " Калашников " и създадени 5 изстрела. Макар и да не е стреляно с огнестрелното оръжие, по отношение на охранител на инкасо автомобила е била използвана мощ.

Решението на съда е дефинитивно и не предстои на обжалване и протестиране. От прокуратурата оповестяват, че неотложно са били подхванати дейности за привеждане в осъществяване на наложеното наказване.

Интересното в тази ситуация бе, че до разплитане на закононарушението проверяващите стигнаха след следствие по през 2019 година, в промишлена зона " Север " в Бургас.

Разследващите са разкрили оръжието, употребявано по време на грабежа, което е било без сериен номер. Впоследствие обвиненият Петров умъртвил с него съучастника си П.А. За това закононарушение той е
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР