Накъсани, сякаш състарени, протрити, тези дънки изглеждат сякаш сме се

...
Накъсани, сякаш състарени, протрити, тези дънки изглеждат сякаш сме се
Коментари Харесай

Дънки за над 450 лв?! Ето как да си ги направите сами

Накъсани, като че ли състарени, протрити, тези дънки наподобяват като че ли сме се борили с някакво доста ужасно зверче, само че тъкмо такива са супер настоящи в последно време. Но по какъв начин да се сдобием с тях, без да даваме луди пари за нова фешън находка в дрешника ни?

Вижте по какъв начин да си извършите сами в новото видео на Natali’s Beauty

Първо, несъмнено, би трябвало да имате най-обикновени дънки. С няколко условия.

1. Да са остарели и въобще да не ви пука какво ще им аргументите. Или пък да се сдобиете с такива от магазина, само че да не давате доста пари за тях.

2. Освен това е добре да са малко по-плътни, отвътре да са по-светли - обърнете и вижте добре материята. Идеята е хем да са раздрани, хем да имат нюанси, по тази причина светлите влакна в тях са един целесъобразен детайл.

Как да изберем съвършените дънки съгласно фигурата ни

3. И не на последно място - в случай че желаете да има конци, най-добре дънките да са еластични. Иначе рискувате да се занимавате с доста фина обработка на плата и най-после при първо сядане или клякане тънките влакна в региона на колената да се скъсат под напрежението.

Следващата стъпка - изберете доста добре какъв тъкмо модел дънки желаете.

Огледайте фотоси в интернет и се спрете на прецизен модел. В случая Наталия е избрала дънки на Ким Кардашиян, които наподобяват ужасно и не са доста сложни за пресъздаване. А мотивиращото е, че нейните костват към 230 $. А вашите, в долари – биха коствали към 10!

Модни трикове, с които облеклата ви ще наподобяват по-скъпи

И не на последно място - вижте онлайн по какъв начин биха ви стояли сходни дънки, снимайте се с тях в съблекалнята, с цел да знаете къде тъкмо желаете да са позиционирани разкъсванията.

Ще ви трябват още креда или сапунче, с цел да отбележите къде да извършите разкъсвания, фина ножица, пемза, самобръсначка и пинцета - всевъзможни неща, с които да разпокъсате дънките. Предварително ги обличате и с кредата отбелязвате къде искатеда ги “съсипете”. Това е значима стъпка, не я пропускайте.

Трикчета за хубост, които ще спасят всяка жена

А в този момент е време за творчество. Останалите стъпки по пътя към съвършено накъсаните дънки – вижте във видеото.

Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР