Накъде отиваш, българино? Какво правиш? Караш се и спориш с

...
Накъде отиваш, българино? Какво правиш? Караш се и спориш с
Коментари Харесай

QUO VADIS, БЪЛГАРИНО?

Накъде отиваш, българино? Какво правиш? Караш се и спориш с всеки, който не е на твоята! Защитаваш американци, европейци, сърби, руснаци, украинци, гърци, плачеш за турци и сирийци. Мразиш Русия неистово или ненавиждаш запада също толкоз неистово и си подготвен да се биеш с този, който не ненавижда това, което ти мразиш. Обичаш да мразиш, само че най-вече мразиш България и българите.

Само като пристигна тирада до България и българи и започваш да плюеш, да злобееш, лее се разтопена гореща ненавист като от доменна пещ! Плюеш и попържаш, като че ли това са ти смъртни врагове. Плюенето и ругаенето са ти станали като обичана ария. Тананикаш си ги непрекъснато. И тази " мелодия " е единствената обичана на милиони българи като теб. 

 А ти какъв си? Не си ли част от българите и България? Кого плюеш и попържаш? Себе си, родината и народа си, околните си, историята си…? 

Смяташ се за популярен? Само ТИ! Ти разбираш от всичко, единствено ти си прав, а всички други българи са простаци? Само твоята истина е безспорната истина! 

 Къде отиваш, българино? Не виждаш ли, че скоро ще си куче без история, дърво без корен, прахуляк във вятъра, без минало и без бъдеще, дружно с всички българи, които смяташ за простаци, обаче не виждаш, че и всеки от тях счита теб за подобен, тъй като не си харесал нелепостта, която е написал във фейсбук, тъй като оня е путинист, а еди кой си - демократично зомби? 

Къде гледаш? Какво мислиш…ако можеш още да го правиш! Влюбил си се в себе си, не виждаш по-далеч от носа си, не четеш, не се образоваш, вярваш на малките екрани, на пропагандата и всеки, който не мисли като теб е гадина, цървул и дръвник? 

Не виждаш ли, че обществото ни умира скоростно. Не виждаш ли, че останахме 5 милиона…с 5 милиона отзиви по всички въпроси… Не виждаш ли, че България е подложена на заличаване? 

Не виждаш ли какъв брой грубо сме разграничени - на русофили и русофоби, на софиянци и сеУяни, на млади и остарели, на небогати и богати, на мислещи се за умни и мислещи се за доста умни…и всички те са подготвени да прегризат гърлото на другия? 

 Не виждаш ли, че от мразене територията ни е замязяла на кучкарник, цялостен с гневни кучета, които лаят неистово всеки против всеки? 

Не виждаш ли какво стана в образованието, в опазването на здравето, какво се случва в обществото? Докато ти лаеш против всички останали гневни кучета и те лаят против теб, България от ден на ден пропада, изчезва, разлага се, обществото се разчовечва, затъпява от джавкане, изкуква…

Не виждаш ли какво стана в образованието, в опазването на здравето в спорта, в правосъдната система, във вътрешната и външната ни политика? 

Не виждаш ли децата си, които хвърлят гюбеци, слушат чалга, само че не могат да покажат на картата къде е север и къде юг, не знаят кой е Бенковски, нито имат визия какво и за какво се е случило с Македония…Интересуват се единствено от лесни пари, импланти и татуировки, подготвени са да се женят еднополово, подготвени са да се месят с африканци, нямат нищо общо даже и с теб, да не приказваме за татко ти и дядо ти. 

Не виждаш ли какво вършат с България всичките отпадъци в ръководството, назначени от ложи, фондации, непознати служби и мутри. Не виждаш ли, че тези българи във властта също като теб ненавиждат България и българите и се интересуват единствено да пълнят и натрупат сметки, джобове и търбуси. И лъжат, лъжат като за международно, повтарят лъжите, които ти искаш да чуваш.  А ти вярваш в тези неистини и все вървиш да гласуваш за тях и все си мислиш, че си дал своя вот за нов избавител, който е задължен единствено на теб! Той е твоето ЦСКА. И не искаш да видиш, ще ЦСКА-тата са идентични и че ти си им последна и досадна грижа.  

Не виждаш ли какви токсини ядеш на безобразни цени единствено тъй като тези които ти ги продават също като теб обичат единствено себе си, а теб не считат за човек, считат те за отпадък, от който могат единствено да печелят? 

Не виждаш ли какво в действителност става към теб? Къде спиш? 

Спри да спориш и да си мислиш, че от теб зависи орбитата на слънцето! Не бъди лудо куче. Ама с цел да не си гневен си почисти съзнанието. Спри да вярваш на гурута, които като теб са цялостни с комплекси и по тази причина показно демонстрират своето великолепие, което, в случай че си изчистиш съзнанието, ще видиш, че не е никакво великолепие, а е зле скрито слугинстване пред по-големи гурута.  

Помисли, в случай че са останали здрави кафези в мозъка ти, незаразени със завист и ненавист и започвай да действаш. Обади се на хората към теб - на съседи, другари,съученици, колеги…кажи им, че ги обичаш, че би трябвало дружно да мислите за бъдещето, че би трябвало да забравим омразата, ежбите и низките пристрастености, да ги оставим в предишното. Промени себе си, с цел да промениш България! Забрави това жалко АЗ, АЗ, АЗ…! 

Ни Европа, ни Америка, ни Русия се интересуват от теб. Никой няма да ти помогне, в случай че не си окажеш помощ самичък. За това, което е България през днешния ден самичък си си отговорен. Сами сме си отговорни! В нас е основната виновност! И тази неточност би трябвало да бъде поправена не на следващия ден, а през вчерашния ден! 

Прогледни, че времената са свиреп и че единствено дружно с другите българи можем да променим България! Прогледни, че в действителност съединението прави силата! Няма кой да ти помогне. Никой не желае българите да са съединена мощ. Затова го направи ти! 

Събирай се с прогледнали и помагай и на други да прогледнат! После всичко ще потръгне! След като забравим егоизма и се отърсим от зомбирането, откакто стартираме да се сплотяваме, да не се ненавиждаме, а да се обичаме, да не се лаем, а да се гледаме почтено в очите - десетки, стотици, хиляди, тогава нещата ще си дойдат на мястото. Но първо - Прогледни! 

Гласувайте с бюлетина № 14 за ЛЕВИЦАТА и съответно за 11 МИР Ловеч с лидер на листата Румен Вълов Петков - лекар по философия, основен редактор на `Поглед.Инфо`. Подскажете на вашите другари в Ловеч кого да поддържат!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР