Нажежаваща ще бъде програмата на и през месец юни. От

...
Нажежаваща ще бъде програмата на и през месец юни. От
Коментари Харесай

SOFIA LIVE CLUB закрива клубния сезон с Любо Киров, Милица Гладнишка и Михаил Билалов

Нажежаваща ще бъде програмата на и през месец юни. От отварянето си през април, обичаният клуб все по-често става хазаин освен на незабравими концерти, само че и на вълнуващи театрални спектакли.
На 2-ри юни , с концерт-промоция AMAZONIA PROJECT и Калин Вельов ще показват най-новия си сингъл " Без теб не мога ".
На 4-ти и 5-ти ЛЮБО КИРОВ започва националното си турне " Целуни ме " с два следващи концерта, които са към този момент разпродадени.
След паметната си роля на мафиота Джаро в сериала " Под прикритие ", Михаил Билалов се завръща като нов воин от ъндърграунда. На 7-ми юни ще забележим комедийния му моно театър Бум-Бум, Еволюция на незаконното мислене.
На идната вечер 8-ми юни , изпълнена с сила и антитела, Вера Шандел в компанията на Ангел Заберски и неговото звездно трио, се завръщат на сцената на, за един извънреден концерт-спектакъл „ 10 години JAZZ Boudoir “. От кабаре-бурлеска и първите си независими изяви, до гламър дивата през днешния ден, Вера ще ни опише за 10 годишната си солова кариера, със също толкоз костюми и персонажи. Заедно с Ангел ще ни отведат в духа на Берлин през 10-те, на Париж през 20-те, на Лондон през 40-те и на Ню-Йорк през 50-те години на предишния век. Ще ни срещнат с Марлене Дитрих, Едит Пиаф, Шарл Азнавур, Вера Лийн, Дорис Дей, Мерлин Монро, Елла Фитцджералд, Далида, Джо Дасен, Серж Генсбург, Жозефин Бекер.

На 11-ти юни , Милица Гладнишка ще отпразнува с концерта „ ЕуфУрия “. Чудато име, което обаче вярно вмъква фурията като асоциация, която дава отговор на темперамента на участниците в този пожар! В този концерт стихиите се разпростират и ще чуете популярния глас освен на Милица, а и гласовете на Мишо Йосифов, Вили Стоянов и Васил Спасов. Милица ще би трябвало да опази вокалното си господство от нашествениците! Борбата е безмилостна, само че пък музиката е жестока! Музика от целия свят! Музика, която те кара да мечтаеш за топла прегръдка в зимен ден или за бясно пътешествия с кабриолет измежду лято!

Пълната стратегия за месец юни може да видите тук:
Билети за събитията могат да бъдат открити в мрежата на и партньорските каси.
https://i.actualno.com/actualno_2013/upload/2021/05/31/0027317001622442526_big.jpg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР