Наистина съм заплашвал журналистката Мария Димитрова, но не с убийство.

...
Наистина съм заплашвал журналистката Мария Димитрова, но не с убийство.
Коментари Харесай

Човек с три присъди си призна в ефир, че е заплашвал журналистка

Наистина съм заплашвал журналистката Мария Димитрова, само че не с ликвидиране. Упоменавал съм майка ѝ, само че в никакъв случай не съм я заплашвал. Писал съм работи във Фейсбук . Това съобщи с извънредно комплицирани и противоречащи си думи престъпно проявеният Манчо Ковачев във връзка със абсурден случай с журналистическо следствие за наркотрафик във Враца.
Става въпрос за случай, при който 67-годишната пенсионерка Цветанка Тодорова бива хваната в Цюрих със 700 грама кокаин. Пред камера, внукът ѝ Илиян споделя, че баба му станала " муле ", тъй като Манчо и брат му Анри с машинация са съумели да ѝ вземат жилището, за който дълги години е работила в Гърция. За да си го върне, тя се принудила да се съгласи да придвижи кокаин от Бразилия.
Ковачев обаче уточни пред Нова телевизия, че платежното разпореждане, с което брат му (бел. ред. – Анри) купува жилището на Цветанка Тодорова, е постоянно и Анри е изплатил желаните средства. Тодорова
На въпрос има ли присъди, Ковачев отговори утвърдително: " Не го укривам ". Присъдите за въоръжен обир, машинация и рекет, призна Ковачев и добави: " Това какво общо има? ".
Защо сега, в който поискахме експертиза, нищо не става – внукът на Цветанка няма счупена ръка, съобщи Ковачев. Той разяснява тематиката, защото, според информация на " Биволъ ", малко откакто Илиян приказва в тях, бива пребит. Според Ковачев, мъжът на Мария Димитрова работи като доктор, а Ковачев внуши, че здравната диагноза е експертиза.
Версията на Димитрова
Освен закани към нея, има опасност и към издателя на врачанската медия, в която работи журналистката – " Зов Нюз ", съобщи Димитрова. Пред вратата на доктор Евстатиев, който е притежател на медията, са били оставени цветя, описа Димитрова през вчерашния ден (27 ноември).
В нашите пълномощия е да предупредим този, който заплашва, само че той ми сподели, че го боляла жлъчката. Тези хора са такива, че в случай че не им счупиш краката, не схващат, споделил служител на реда на Димитрова по отношение на нейния случай, по нейни думи.
В долното видео можете да научите версията на Илиян за ориста на баба му Цветанка:

Заглавна фотография: Архив
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР