Наистина са силни, но прекмурци (б.а така наричат жителите в

...
Наистина са силни, но прекмурци (б.а така наричат жителите в
Коментари Харесай

В Словения: Наистина Лудогорец е много силен отбор

Наистина са мощни, само че прекмурци (б.а по този начин назовават жителите в област Прекмурие в Словения) имат вяра “, това е челното заглавие на водещия състезателен весник в Словения „ Ekipa “, което е обвързвано с идния довечера в Шампионската лига сред Мура и Лудогорец.

Изненадващият словенски първенец от сезон 2020/2021 година потегля в поход към историята, която ще бъде написана при вероятно премахване на българския първенец.

Изданието отбелязва, че Мура ще се бори и за 480 хиляди евро, които ще влязат в клубната каса при премахване на Лудогорец. Въпреки че ползата към Мура в Словения не може да се съпостави с този към Олимпия и Марибор, много почитатели в някогашната югорепублика ще стискат палци на Мура да продължи напред. Отборът от Мурска Собота изоставаше и от двата гранда през предишния сезон, само че в последна сметка стиган до решителен мач с Марибор каго посетител, който завоюва и подвигна трофея.

Друго изявление за вестника е дал Михаел Клепач, от който се чака да вкарва головете за Мура: „ Трябва да дадем не 100, а 300% от себе си, с цел да отстраним българите “.

Изданието регистрира, че Мура евентуално ще се върне към система на игра 3-5-2, без значение, че постоянно употребява класическото 4-4-2.

На стадиона ще бъдат позволени фенове на 75 % от потенциала му, само че от клуба припомнят, че ще се влиза единствено с доказателство за имунизация, изработен PCR тест и преболедуван ковид. От вестника вършат съпоставяне сред цената на футболистите на двата тима, което демонстрира, че Лудогорец е 5 пъти по-скъп от отбора на Мура.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР