Наистина не се сещаме за високи хора, които да могат

...
Наистина не се сещаме за високи хора, които да могат
Коментари Харесай

Високите могат да танцуват

Наистина не се сещаме за високи хора, които да могат да танцуват, без да разсмиват всички в близост с придвижванията си.

Но Иман Шъмпърт опровергава и нас, и всички, които са се съмнявали, че баскетболист може да танцува. Защото той освен сподели, че може, само че взе и че завоюва предаването Dancing with the Stars.

С което се трансформира в първия баскетболист от NBA, който печели предаването за танци. Шъмпърт бе част от шампионския тим на Кливланд Кавалиърс през 2016 година, като за последно се подвизаваше в Бруклин Нетс през предишния сезон.

Но тогава изигра едвам няколко мача и сега няма подписан контракт с нито един тим. Това, несъмнено, е помогнало на Иман Шъмпърт да се концентрира напълно върху подготовката за Dancing with the Stars, само че не е ясно дали значи и завършек на кариерата му в NBA.

В предаването досега танцови умения са показвали и други звезди от NBA като Карийм Абдул-Джабар, Ламар Одъм и Дерек Фишър, само че нито един от тях не съумя да доближи до финала, до момента в който Шъмпърт даже го завоюва дружно с танцовата си партньорка Даниела Карагач, пише Bleacher Report.

Високият 196 сантиметра баскетболист пък е женен за Теяна Тейлър, която с изключение на като музикант се подвизава и като хореограф и танцьор. Май е имало здрави тренировки всяка вечер...

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР