“Наистина ли трябва да отида на лекар? - това е

...
“Наистина ли трябва да отида на лекар? - това е
Коментари Харесай

10 симптома, при които веднага трябва да отидете на лекар

“Наистина ли би трябвало да отида на доктор? ” - това е въпросът, който постоянно си задаваме, когато почувстаме, че с тялото ни има проблем. Никой не обича на върви на доктор и гледа да избегне този миг, само че в не малко случаи това да си спестите визитата в лекарския кабинет може съществено да усложни казуса ви или даже да заплаши живота ви. 

„ Въпреки това, което може да си кажете, главните признаци и произшествия не са единствените аргументи да отидете на доктор. Някои признаци, които може да не наподобяват незабавно тревожни, могат да бъдат симптом на главен проблем или здравословно положение, което изисква лекуване “, споделя доктор Джошуа Септимус, представен от Houston Methodist.

Освен това някои признаци могат да бъдат индикации за животозастрашаваща неотложност , която изисква незабавна здравна помощ.

В галерията ще откриете 10 признака, че може да се наложи да посетите доктор колкото се може по-скоро.
 10 признака, при които незабавно би трябвало да отидете на доктор  10 признака, при които незабавно би трябвало да отидете на доктор  10 признака, при които незабавно би трябвало да отидете на доктор  10 признака, при които незабавно би трябвало да отидете на доктор
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР