“Наистина имахме желание да се случи това правителство. След изборите

...
“Наистина имахме желание да се случи това правителство. След изборите
Коментари Харесай

Христов: След изборите ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ може да нямат мнозинство в парламента

“Наистина имахме предпочитание да се случи това държавно управление. След изборите нещата няма да бъдат кой знае какъв брой по-различни, само че те могат да бъдат доста влошени за настоящия некоалиционен формат. Ако тогава общият брой на депутатите ни е под 121, какво вършим? Ще имаме потребност публично от трети съдружен сътрудник. ”

Това сподели в ефира на bTV Radio ръководителят на Румен Христов  Румен Христов Румен Христов е български политик, претендент за президент на Съюз на демократичните сили. Христов е роден на 27.12.1955 година в.    

Той разяснява и неуспехът в договарянията.

“Министрите, които участваха в кабинета “Габриел ” и които след това подписаха декларация за противоречие за присъединяване в този кабинет преди 9 месеца са поели ангажимент за 18 месеца. Беше контрактувано, че единствено тези, които не са се справили в ресорите си ще бъдат обсъждани и сменяни. Не виждам за какво те са сюрпризирани. И след това се удивлявам, че част от тях споделят, че нямат нищо срещу да останат в идващия кабинет. Значи в кабинета на Мария Габриел не може, а в кабинета на господин Главчев - може. Малко съм колеблив по отношение на техните оценки ”, сподели още Христов. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР