Наистина е забавно да си поставяте ежедневно умствено предизвикателство и

...
Наистина е забавно да си поставяте ежедневно умствено предизвикателство и
Коментари Харесай

Имате „невероятни умения за наблюдение“, ако можете да забележите скрито магаре в оптична илюзия

Наистина е занимателно да си поставяте всекидневно умствено предизвикателство и тази оптична заблуда ще накара мозъка ви да тиктака.

В този на пръв взор елементарен пъзел би трябвало да идентифицирате магарето на изображението. Това в действителност ще реши какъв брой положителни са вашите умения за наблюдаване и внимание към детайла. Вашият мозък може да ви играе номера и може да се нуждаете от очен тест, откакто се опитате да разберете този пъзел. Привидно елементарният облик озадачи мнозина.

Проучванията разкриха, че колкото повече упражнявате мозъка си, като решавате сложни проби и игри, толкоз по-умни ставате. Мисълтките се пробват да дават някои завладяващи прозрения, свързани с това по какъв начин работят мозъците ни.

Нормалният човешки мозък може да гледа на нещата или изображенията по друг метод, образувайки друго усещане от всеки ъгъл. Често комбинации от цвят, светлина и шарки могат да подмамят мозъците ни да възприемат образно нещо, което не съществува. Сега може би към този момент имате д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР