Наистина е важно да се уверите, че вашите деца са

...
Наистина е важно да се уверите, че вашите деца са
Коментари Харесай

„Синът ми е на седем, но все още се къпя с него – става малко странно, но не се притесняваме“

Наистина е значимо да се уверите, че вашите деца са преди малко изкъпани или изкъпани, само че на каква възраст бихте разрешават им да се почистват независимо?

Телевизионната водеща Дилън Драйър призна, че към момента се къпе с децата си, откакто артистът от „ Роди се звезда “ Брадли Купър направи самопризнание за родителството си. Американската звезда показа, че той и татко му са се къпели дружно, когато той е бил дете, и това е предиздвикало други да споделят рутините си, с цел да ги възстановяват.

Дилън, който е женен за продуцент и оператор на NBC News Брайън Фичера сподели, че се е опитвала да вземе и трите им деца под душа с нея всяка вечер, с цел да спести време, когато става въпрос за слагане на седемгодишния Калвин, четиригодишния Оливър и двегодишния Ръсел легло.

42-годишната Дилън, която е американски метеоролог, работеща за NBC News, показа навиците си преди лягане с MailOnline, признавайки, че груповите душове са станали „ малко странни “, защото най-големият й в този момент е на седем...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР