Наистина беше предизвикателство, защото рядко се разболявам и в началото

...
Наистина беше предизвикателство, защото рядко се разболявам и в началото
Коментари Харесай

Даниела Дариткова: Справихме се добре с предиизвикателството COVID-19

Наистина беше предизвикателство, тъй като рядко се разболявам и първоначално не мислех, че този вирус е нещо съществено. Затова считам че е значимо да се слушат експертите, сподели в утринния блок на Българска национална телевизия ръководителят на ПГ на ГЕРБ доктор Даниела Дариткова  Даниела Дариткова Д-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 година е.

Смятам, че се справихме добре в народен проект с предиизвикателството COVID-19. Стойностите по заболеваемост и смъртност в България са едни от най-ниските в света. Това е световният показателм, че се справихме. В рамките на тези месеци беше значимо да се реагира съгласно съответните индикатори, съобщи тя.

Коронавирусът у нас взе три нови жертви, 17 души са инфектирани за денонощието

Трябва да се възползване от анализите, които ще създадем за епидемията, с цел да може да подобрим някои от детайлите на здравната система. България имаше позитиви в метода, по който се предоставяше здравна помощ. Имахме задоволително болнични кревати, даже за интензивни грижи – нещо, което не видяхкме даже в редица европейски страни. Достъпът до здравна помощ в България е извънредно улеснен, което оказа помощ в битката с епидемията, уточни доктор Дариткова.

Здравните ограничения изрично правя оценка като сполучливи, акцентира тя.

Тома Биков за намаляването на Данък добавена стойност: Ще спасим цялостен един отрасъл

Над 200 000 души са запазили работните си места с помощта на мярката 60/40. В последните дни темповете на броя на безработните е намалял и е съвсем като преди рецесията. Другата забележима мярка са грантовете към микро и дребните предприятия. Идеята на тези ограничения е предприятията да оцелеят по време на рецесия. Това е и концепцията за понижаване на Данък добавена стойност за заведенията за хранене. Това подсигурява непоклатимост за бизнеса в една спешна обстановка, разяснява ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

Между първо и второ четене могат да се внесат оферти, само че ние с коалиционените ни сътрудници от Обединени патриоти стоим зад това, което сме постигнали – по-ниско Данък добавена стойност за заведенията за хранене и за книгите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР